Bilde av Planetringen barnehage

Velkommen til Planetringen barnehage

Planetringen barnehage ligger på Vikhammeråsen. Barnehagen huser omlag 70 barn og 17 ansatte, fordelt på fire aldersinndelte grupper. Skolestarterne er det siste barnehageåret i friluftsavdelingen med fokus på selvstendighet, mestring og samhold.

Vi ønsker at barna i Planetringen barnehage skal få et sunt og næringsrikt kosthold, der brødene og varmmåltidene lages fra grunnen av. Planetringen barnehage skal være et sted hvor alle sammen lærer om den virkelige verden og om mulige fantasiverdener, der kunnskap bygges opp gjennom barnas lek, praktisk eksperimentering, utforskning og deltakelse i aktiviteter.

Planetringen barnehage vil gi barna mot til å følge sine egne tanker, ideer og løsninger i en kreativ læringsprosess, der prosessen er den viktigste læringsarenaen i relasjon og samarbeid med andre.

Nøkkelinformasjon

• Kommunal barnehage
  • Vikhammeråsen
  • Antall avdelinger: 5
  • 0 år–6 år
  • Antall barn: 75

______________________________________________________________________________________________________________

Slik jobber vi

I årsplanen vår kan du lese mer om våre mål, satsingsområder, og hvordan vi arbeider for å fremme barns utvikling og trivsel. Her kan du også lese mer om prisoversikten for barnehagene i Malvik kommune.

Barnehagens styrer

Else Mette Rostad
E-post: else-mette.rostad@malvik.kommune.no

Stjerne, ettårs-gruppen
Telefon: 415 03 716

Sol, toårs-gruppen
Telefon: 957 43 376

Komet 1, treårs-gruppen
Telefon: 475 12 406

Komet 2, fireårs-gruppen
Telefon: 958 41 853

Ugletårnet, skolestarterne og friluftsavdeling
Telefon: 957 35 863

Hvis du vil ha mer informasjon om barnehagene i Malvik kommune, kan du gå inn på vår hovedside.

Tips en venn Skriv ut