Et utbyggingsområde med fokus på et godt og trygt bomiljø

Beliggenhet og nærmiljø

Aktiviteter og pendling.jpg

Svebergmarka ligger i Malvik kommune

Malvik kommune ligger i Sør-Trøndelag fylke på sørsiden av Trondheimsfjorden og grenser mot kommunene Trondheim, Klæbu, Selbu og Stjørdal. Det bor 13.498 mennesker (pr. 01.01.15) her og kommunen er i sterk vekst. Malvik kommune tilbyr mange muligheter for karriere innenfor mange fagområder. Den sentrale beliggenheten mellom Stjørdal og Trondheim gjør at Malvik har mange ansatte som pendler både til og fra kommunen.

Våre innbyggere setter pris på god tilgang til kommunens friluftsområder, natur – og kulturopplevelser. De tre tettstedene: Sveberg, Vikhammer og Hommelvik byr både på et variert kulturliv og flotte naturopplevelser.

Beliggenhet og nærmiljø

Utbygingsområdet Svebergmarka ligger i Sveberg og har en flott beliggenhet med utsikt ut over Trondheimsfjorden og det er kort avstand til friluftslivsområder i marka og ved sjøen. Sveberg ligger sentralt plassert mellom Stjørdal og Trondheim og det er gangavstand til kjøpesenter, barnehage, skole og idrettsanlegg. 

Den sentrale beliggenheten og den korte veien til E6 gjør det svært attraktivt for pendlere å bosette seg i Malvik kommune. Her kan du lese mer om jobbmuligheter i Malvik.

Nærheten til Malvikmarka og sjøen bidrar til at det er et godt sted leve. Det er flere opparbeida friluftslivsområder i Malvik: Stavsjøen med tursti/lysløype og grillplasser, Midtsandtangen friluftslivsområde med frukthage og bademuligheter og den nylig opparbeida Malvikstien som byr på en universelt utformet tursti mellom Hommelvik og Muruvik. Her kan du lese mer om friluftslivsområdene i Malvik. 

Tips en venn Skriv ut